2 hodnotenia

LE MANZANE Brut Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, 0,75l

Prosecco pre potešenie zmyslov
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 880162
Značka: LE MANZANE
€12,95 €10,79 bez DPH
Kategória: PROSECCO | FRIZZANTE | COLFONDO
Krajina pôvodu: Taliansko
Odroda hrozna: 95% Glera, 5% Verdiso
Farba: Slamovo žltá
Aromatika: Zrelé ovocie
Chuť: Živá svieža príjemná chuť
Zvyškový cukor: 12 g/l
Alkohol: 11,50%
Objem: 0,75l
Dostupné ročníky: na dotaz
Uzáver: korok
Vegan: nie
Bio / Organické: nie
Kyseliny: 6,0 g/l
Teplota servírovania: 7-8 °C
Tlak vo fľaši: 5,0 bar
Skladovanie: Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore.
Metóda: Charmat – Martinotti
Položka bola vypredaná…
LE MANZANE Brut Conegliano Valdobbiadene Prosecco DOCG, 0,75l
Novinka

Prosecco Springo Bronze je skvostným príkladom dokonalého šumivého vína, ktoré pochádza z viníc umiestnených vo výškach od 100 do 300 metrov nad morom na stredne štruktúrovanej ílovej pôde. Hrozno je ručne zbierané od konca augusta do začiatku septembra, aby sa zachovala jeho plná chuť a kvalita. Vinárstvo sa snaží zachovať každý jemný detail tohto nádherného vína. Hneď po zbere nasleduje mäkké lisovanie hrozna a chladenie muštu na nízke teploty medzi 5-7 °C, čo zachováva jeho čistotu a živosť. Fermentácia prebieha pri kontrolovanej teplote 16/18 °C, ktorá je starostlivo sledovaná vinármi. Následne víno odpočíva na kaloch počas 3 mesiacov, čo prispieva k jeho komplexite a výnimočnej chuti. Druhá fermentácia prebieha v autoklávoch počas približne 50 dní pri teplote 14 °C, vytvárajúc tak produkt s vysokým tlakom, no bez rušivého nadbytku oxidu uhličitého, čo zvyšuje jeho pocit krémového šumivého vína. Svetlá slamová farba, jemná a trvalá perleť a ovocná vôňa s náznakmi chlebovej kôrky a kvetinovými tónmi robia z tohto vína výnimočný zážitok. Spumante Springo Bronze je ideálny na aperitív a tiež sa skvele hodí k ľahkým cestovinám, polievkam a morským plodom. Objavte krásu a kvalitu tejto lahodnej lahôdky, ktorá vám prinesie radosť v každom pohári.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: